Varenbeukerweg 60, 6414 NK Heerlen, Niederlande
  1. ?

News

Nieuw team gestart: recreanten softbal slowpitch

Goed nieuws! We zijn gestart met een nieuw team: recreanten softbal slowpitch.

Het doel is FUN! We hebben om de vrijdag een wedstrijdje in de avond. Vooral geschikt als je niet meer verplicht elke week wilt trainen en elke zondag wedstrijd wilt spelen. Voor mensen met en zonder ervaring. We spelen tegen verschillende teams in Limburg.

We hebben de eerste training gehad en op 20 april spelen we onze eerste driekamp. Wij hebben er zin in!

15 April 2024

Ons seizoen is weer begonnen!

Afgelopen weekend hebben alle drie de teams hun eerste wedstrijd gespeeld.

15 februari 2024

Mooie sponsoring van materialen ontvangen van supermarkt Plus Heerlerheide voor de jeugd.

Indoor practice youth 21 january 2024

see link for pictures and video

https://www.facebook.com/share/p/FezzjdaJvA87XWzX/?mibextid=WC7FNe

16 december 2023

Volg ons nu ook op Facebook. Follow us on our new Facebook page!

https://www.facebook.com/profile.php?id=61555384262830

Deelname van Parkstad Lions pupillen aan de Limburg Rookies

November 2023

In het naseizoen (oktober t/m december) zullen enkele leden van de pupillen meedoen aan extra trainingssessies die georganiseerd zijn onder de naam Limburg Rookies. Hierbij wat meer informatie over dit initiatief. Tevens is deze te vinden op hun website: Limburg Rookies (limburg-rookies.nl)

Limburg Rookies is een inspirerend en gedreven initiatief dat, in samenwerking met de verenigingen in Limburg, talenten met ambitie stimuleert hun droom te verwezenlijken en dagelijks uit te blinken op het honk- en softbalbalveld.

Waar voetbal de grootste sport van Nederland is, zijn honkbal en softbal één van de kleinste. En in Limburg is het al helemaal een kleine sport. In een samenwerking met alle Limburgse verenigingen willen wij de eerste Limburgse Honkbal en Softbal Academy gaan oprichten. De Academy gaat complementair aan het verenigingsleven kwalitatief hoge honkbal en softbaltrainingen verzorgen. Het doel is het niveau van zowel spelers, trainers en de regio omhoog te brengen.

Kernwaarden: Positieve energie, kwaliteit, motivatie

Waarom; Honk en Softbal zijn kleine sporten die alleen maar kleiner worden. Het niveau zien we dalen en dit moet stoppen. Wij willen niveau naar boven brengen met een stipje op de horizon dat teams hogere klassen kunnen gaan spelen. Dit begint bij de jeugd!

Limburg Rookies wordt gesteund door alle Zuid-Limburgse verenigingen. Doel is dat het alle verenigingen gaat versterken. Wil je deelnemen aan de Rookies dan moet je lid zijn van een van de verenigingen. Het is niet de bedoeling verloop binnen verenigingen teweeg te brengen.

Inmiddels hebben er al een aantal trainingen plaatsgevonden. Vanwege de slechte weersomstandigheden zullen de vervolg trainingen opgepakt worden in januari.

Kampioensfeestje pupillen en wedstrijdje tegen de ouders!

8 oktober 2023

Zaterdag 8 oktober had het jeugd team pupillen (under 12) hun laatste wedstrijd. Na deze leuke wedstrijd werd het kampioenschap gevierd met taart, een BBQ en een wedstrijdje tegen de ouders. Rara wie zou er gewonnen hebben?

Kampioenschap 2023 voor jeugd team Parkstad Lions!

Op 30 september 2023 vond de een-na-laatste wedstrijd van het honkbal seizoen plaats, tegen de Sunville Tigers uit Zonhoven (België). Een geduchte tegenstander dus de spelers waren wat gespannen. Maar al snel wist het team op voorsprong te komen door een paar goede honkslagen. Die voorsprong hebben ze niet meer weg gegeven. Hierdoor was het kampioenschap in the pocket. Proficiat aan alle spelers, de coaches en de ouders!

D’leh, Olivier, Ayden R, Bas, Nick, Lisa, Daan, Ayden N, Michal, Rob. En coach Bart met assistenten Rigo en Moniek